MOJO Backstage

Maak het bezoek aan MOJO Backstage compleet met een verblijf in Hampshire Hotel- Delft Centre. Dit moderne hotel aan de rand van het centrum ademt muziek. Je brengt de nacht door met een bekende artiest aan je hoofdeinde. Misschien kom je zelfs een muzieklegende tegen in de gang van het hotel!

We ontvangen je als een ware rockster met een heerlijke Mick Jagger of Coldplay-cocktail.
Wie zelf muzikaal is kan zich uitleven op het plug & play podium.
Geen podiumbeest? Blader dan door de boeken uit de muziekbibliotheek of zet gerust een plaat op uit onze vinyl collectie. We vertonen regelmatig concerten op groot scherm in onze sfeervolle bar/lounge en er is maandelijks live muziek te beluisteren.

De binnenstad van Delft is meer dan de moeite waard. De Delftse tuk tuk brengt je naar de mooiste plekken, zo ook bij het Prinsenhof alwaar je kan genieten van de Mojo backstage tentoonstelling. Of breng een bezoekje aan één van de vele platenzaken om je muziekcollectie verder uit te breiden.
’s Ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar en kan je genieten van een prachtig uitzicht over het centrum van Delft. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

  • 1x overnachting
  • Ontbijt
  • Rock & Roll cocktail
  • MOJO Backstage ticket
  • Tickets voor de Tuk Tuk

Vanaf € 65.75 per persoon exclusief City Tax

Gebaseerd op 2 personen

Reserveer nu