Magical Mystery Escape

Hotel Delft Centre opent nieuwe escape room

Escape room in Delft
Verrassend, creatief en natuurlijk muzikaal! Drie eigenschappen die perfect passen bij Hotel Delft Centre en direct terug te vinden zijn in de nieuwste escape room van Delft. Samen met wethouder Vollebregt en enkele bekende Delftse muzikanten is onlangs de Magical Mystery Escape geopend.
 

De voormalige suite van het hotel is voor de escape room omgebouwd door een professionele escape room ontwikkelaar. En natuurlijk heeft ook de escape room, passend bij het hotel, een  muzikaal thema. Bezoekers van de Magical Mystery Escape vinden allerlei raadsels in de achtergebleven koffer van niemand minder dan Sir Paul McCartney. Weten jullie de muziek van The Beatles te redden?

Meer informatie over de escape room 

Zoals vele bedrijven staat ook Hotel Delft Centre de komende periode voor een uitdaging. Maar aan creativiteit en optimisme geen gebrek. Een bezoek aan de escape room is dan ook volledig coronaproof ingericht en is geschikt voor bezoekers uit één huishouden. In dit artikel lees je meer over de nieuwe escape room van Delft met veel lovende recensies. 

Boek de escape room hier

Locatie: Hampshire Hotel-Delft Centre
Prijs: € 88,50
Duur: Circa 1 uur
Aantal deelnemers: Max. 6 personen

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.