Pleased to meet you… Dilara

In gesprek met Dilara Güngör

Dilara

Maak kennis met de teamleden van Hampshire Hotel Delft Centre. Ze gaan met elkaar in gesprek. In estafettevorm.

Dilara Güngör (26 jaar), ooit begonnen als stagiaire en inmiddels al acht jaar werkzaam in het hotel. Ze zorgt er voor dat het ontbijtbuffet er picobello bij staat en dat het onze vergaderende gasten aan niets ontbreekt.

Vertel Dilara, hoe ontbijt je zelf eigenlijk het liefst?
Heel uitgebreid, met veel hartige dingen zoals een gebakken eitje met kaas, aardappels, de Turkse pizza’s van mijn moeder en Turkse broodjes met feta en gehakt. Daarnaast drink ik graag thee. Heel zoet, met 2 lepeltjes suiker. Gezellig samen mijn moeder en mijn zusjes. We kletsen dan heel wat af.

Hoe laat gaat je wekker?
Als ik moet werken dan gaat mijn wekker om vijf voor zes. Best vroeg. Als ik vrij ben slaap ik dus lang uit. Een beetje inhalen.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Praten met onze gasten en hen helpen bij hun vragen. Meestal vragen ze wat er in de stad te doen is en hoe ze daar komen. Het komt trouwens best vaak voor dat mensen vragen naar iets op het buffet, bijvoorbeeld de jus d’orange, en dat het dan recht voor hun neus staat. Daar moet ik dan echt om lachen. Ik kan het ook wel een beetje begrijpen hoor. Er staat bij ons ook zoveel.

Hoe vind je het dat het nu weer wat drukker is in het hotel?
Super! Nu starten we iedere ochtend weer met een vol restaurant. Het is een feestje om alle gasten zo te zien genieten. Daar word ik zelf vrolijk van. Het is nu dan ook een stuk gezelliger dan een paar maanden geleden.

Van welke muziek hou je?
Dat ligt een beetje aan mijn stemming. Ik luister vrolijkere muziek zoals dit nummer van Tarkan en soms wat rustiger muziek zoals dit nummer van Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Een eigen huis en een eigen gezin met mijn geliefde. Dat lijkt me geweldig.
Bovenal wil ik gelukkig en gezond blijven.

Welke tip heb je voor onze gasten?
Boek het ‘Shop around the clock’ arrangement en ga lekker shoppen in de stad. We hebben ontzettend leuke winkels in Delft. Onze binnenstad is niet groot waardoor het allemaal goed aan te wandelen is. Daarna is het heel fijn om uit te rusten op ons gezellige terras aan het water.

Binnenkort volgt er een gesprek met collega Yasmin. Stay tuned!

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.