Socials

5 hours ago

Hampshire Hotel- Delft Centre

@jazzfestivaldelft onze muzikale gasten zijn gearriveerd en klaar voor een mooi weekend #indelft ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Hampshire Hotel- Delft Centre

Ontbijten buiten de deur? Waarom niet! Schuif eens bij ons aan voor een heerlijk ontbijt met verse broodjes, sappen, fruit, een glas bubbels, diverse hartige en zoete lekkernijen en nog veel meer. Voor €15,- p.p. geniet u van zo'n luxe ontbijt. U bent meer dan welkom!

#hampshirehotels #indelft
... See MoreSee Less

Ontbijten buiten de deur? Waarom niet! Schuif eens bij ons aan voor een heerlijk ontbijt met verse broodjes, sappen, fruit, een glas bubbels, diverse hartige en zoete lekkernijen en nog veel meer. Voor €15,- p.p. geniet u van zon luxe ontbijt. U bent meer dan welkom!

#hampshirehotels #indelft

3 weeks ago

Hampshire Hotel- Delft Centre

Zin in een heerlijke cocktail? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van een 'Mick Jagger', een 'Coldplay' tot een klassieke Dutch Negroni. Ons team maakt ze met liefde voor je klaar. Tot snel!

#Hampshirehotels #indelft
... See MoreSee Less

Zin in een heerlijke cocktail? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van een Mick Jagger, een Coldplay tot een klassieke Dutch Negroni. Ons team maakt ze met liefde voor je klaar. Tot snel!

#Hampshirehotels #indelft

 

Comment on Facebook

Lijkt me heerlijk

Inpakstress? Kijk eens online voor handige tips. Je weet vast al dat je kleding beter kan rollen in plaats van opvouwen.... en wist je dat je een boord van een overhemd mooi houdt door er een riem in te leggen? Met alle tips die online te vinden zijn moet het vast lukken en pak je in als een pro. Heb jij nog een goede inpaktip? ... See MoreSee Less

Inpakstress? Kijk eens online voor handige tips. Je weet vast al dat je kleding beter kan rollen in plaats van opvouwen.... en wist je dat je een boord van een overhemd mooi houdt door er een riem in te leggen? Met alle tips die online te vinden zijn moet het vast lukken en pak je in als een pro. Heb jij nog een goede inpaktip?

4 weeks ago

Hampshire Hotel- Delft Centre

Heerlijk verfrissend Apple Bandit Classic....Hij staat ook op de Heineken bierkaart van Hampshire Hotel- Delft Centre #indelft ... See MoreSee Less

Heerlijk verfrissend Apple Bandit Classic....Hij staat ook op de Heineken bierkaart van Hampshire Hotel- Delft Centre #indelft