Welke escape room in Delft is leuk om te doen?

 

Escape room in Delft? Dit is de top-3 

 

Als Delfts hotel staan wij natuurlijk middenin de samenleving. Een hotel is meer dan overnachten in Delft. Zodoende zijn wij bij Hotel Delft Centre ook op de hoogte van allerlei activiteiten in Delft, zoals de escape rooms in Delft. Escape rooms: over de hele wereld een fenomeen en ontzettend populair geworden in korte tijd. Maar wat zijn de tofste escape rooms in Delft. En welke escape room in Delft raden wij u aan? 

1. Magical Mystery Escape

Na een wilde nacht verlaat Sir Paul McCartney halsoverkop Hotel Delft Centre. Maar hij vergeet zijn grote suitcase met daarin alle muziek en geheimen van The Beatles. Al snel hangt zijn management aan de lijn en vraagt jullie om de koffer veilig te stellen. Stappen jullie (volledig coronaproof) de suite in van Sir Paul McCartney en redden jullie alle muziek van The Beatles? Bekijk hier alle informatie over deze muzikale escape room in Delft.

2. De Bagijnetoren

Sinds de verhuizing van De Bagijnetoren in 2011, gebeuren er rare dingen in- en rondom deze toren. Onverklaarbaar! Er zijn mensen die zelf niet eens meer in Delft durven te komen na het horen van de geruchten over verdwenen mensen. Maar zijn het wel geruchten? Ben jij dapper genoeg om de Delftenaren een handje te helpen?

3. Escaperoom TU Delft

Een bemande missie naar Mars ligt nog in de toekomst. Maar TU Delft is nog op zoek naar teams om te testen of zij geschikt zijn als astronautenteam voor de eerste bemande missie naar Mars. Tijdens de test wordt een missie gesimuleerd op een Marsbasis. Hebben jullie goede ruimte kennis? Test jezelf als team en help TU Delft in de zoektocht naar het perfecte astronautenteam.

Bekijk hier alle informatie over de escape room in Hotel Delft Centre. We krijgen ook veel positieve reviews op de landelijke website van Escape Rooms Nederland. En daar zijn we ontzettend trots op. 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.