Arrangementen

We want more!

Licht uit. Spot aan. U bent de ster. Heeft u speciale wensen? Wij verzorgen bijzondere arrangementen en zetten graag die extra stap om uw verblijf in Delft nog completer te maken. Zie het als de toegift van uw favoriete band. Encore! Zo proeft, voelt, zingt (?) en ziet u de Prinsenstad op haar best. Omdat een gast van ons hotel, een gast van Delft is. Welkom thuis bij Hotel Hampshire Delft Centre.

True colors of Delft

Overnachten in de Comfort, ontbijten als een koning(in) en daarna op ontdekkingstocht in Delft. Vaar over de glinsterende grachten. Maak kennis met het kleurenpalet van Vermeer. Bewonder het ambacht en vele tinten blauw bij Royal Delft. Of laat je verrassen door moderne street art. Delft, I see your true colors. And that’s why I love you. 

Hotel Delft Centre True colors
Rock in Delft

Rockstarparty

Rock on. Neem een single op in de professionele studio van Marmalade Music. Geniet daarna van een diner en overnachting plus ontbijt bij Hotel Hampshire Delft Centre. Midden in het Delftse. Om mee te zingen met familie. Om uit uw dak te gaan met collega’s. Om nooit meer te vergeten. Te boeken vanaf 8 personen voor € 117,- p.p. Hitgarantie!

I want to ride my bicycle

Verken de omgeving zoals echte Delftenaren dat doen. Spring na het ontbijt op de fiets. Langs historische panden, door het groen, via de Westlandse kassen, naar de kust. Het kan allemaal in de buurt van Hampshire Hotel-Delft Centre. Na een dag op de pedalen verwennen we u met een smaakvol diner met uitzicht op de Delftse binnenstad. Fietshuur en fietsroutes inbegrepen. On your marks, get set, go! 

Delft bike tours fiets arrangement
Hotel Delft

Shop around the clock

Smul van een heerlijke high tea en bezoek daarna de charmantste winkels en boetiekjes. Delft is een paradijs voor material girls en boys. Van super chique tot vintage vondsten. Delft heeft het. ‘s Avonds geniet u van een cocktail in de bar/lounge. In een nieuwe outfit, als een ster. Nog niet klaar met winkelen? Duik dan na het ontbijt gewoon nog een keer de stad in. De High Tea wordt geserveerd op de dag van aankomst om 15.00 uur

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.