Arrangementen

We want more!

Licht uit. Spot aan. U bent de ster. Heeft u speciale wensen? Wij verzorgen bijzondere arrangementen en zetten graag die extra stap om uw verblijf in Delft nog completer te maken. Zie het als de toegift van uw favoriete band. Encore! Zo proeft, voelt, zingt (?) en ziet u de Prinsenstad op haar best. Omdat een gast van ons hotel, een gast van Delft is. Welkom thuis bij Hotel Hampshire Delft Centre.

High tea

Huisgemaakte sandwiches, hartige lekkernijen, feestelijk glas prosecco en diverse soorten thee. Ideaal om even bij te kletsen, voor wat qualitytime of het vieren van een verjaardag. De High Tea in Delft boekt u vanaf 2 personen voor € 20,- p.p. Enjoy!

High tea in Delft
Hotel in Delft

Rockstarparty

Rock on. Neem een single op in de professionele studio van Marmalade Music. Geniet daarna van een diner en overnachting plus ontbijt bij Hotel Hampshire Delft Centre. Midden in het Delftse. Om mee te zingen met familie. Om uit uw dak te gaan met collega’s. Om nooit meer te vergeten. Te boeken vanaf 8 personen voor € 117,- p.p. Hitgarantie!

Romantisch overnachten

Kies voor een romantische overnachting in Delft. Wandel samen langs de grachten, verken de pittoreske binnenstad en spendeer de nacht in een comfortkamer. De prosecco staat voor u klaar en ‘s ochtend krijgt u ontbijt op bed. Romantisch overnachten in Delft doet u  vanaf € 52,25 p.p.p.n. Samen echt even samen zijn.

Overnachten in Delft

Escape Room

Op zoek naar spanning? Een onvergetelijke activiteit in Delft? Dit is het perfecte teamuitje en de leukste activiteit voor vriendengroepen! Redden jullie de muziek van The Beatles? Boek nu de allernieuwste escape room midden in Delft.  
Durf je?

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.