Restaurant Swing

Eten in Delft Centre? Dansen met smaken

Eten in Delft Centre is zachte pianomuziek, glaasje prosecco en de geur van heerlijke gerechten. Wat wil een mens nog meer? Vriendelijke bediening en uitzicht op Delft! Restaurant Swing laat de smaken van de Nederlandse en Franse keuken met elkaar dansen. Het liefst samen met een mooi glas van wijnhuis Finca La Linda. Sluit uw bourgondische avond af met het genot van distilleerderij Rutte & Zn. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Komt u met een grote groep? Reserveringen vanaf 10 personen ontvangen we graag per e-mail via meeting@hoteldelftcentre.nl zodat we rekening kunnen houden met al uw wensen. 

Previous slide
Next slide

Specials

Heerlijke specialiteiten, bijzondere menu’s en wisselende gerechten. Altijd een reden voor iets speciaals!

Menukaart

Met de lekkerste smaaktonen. Met een muzikale twist. Met verrassende gerechten. Naast onze menukaart serveren wij ook een wekelijks wisselend 3-gangen diner voor €32,50 p.p. Check hier om te zien op welke dagen dit mogelijk is en reserveer direct.
 
Oh ja, wilt u alvast in de stemming komen? Hotel Delft Centre heeft haar eigen Spotify playlist samengesteld.

Overnachten?

Na een heerlijk diner zoekt u het hogerop en slaapt u in het beste verblijf van Delft. Zo maakt u van uw bezoek aan Delft een onvergetelijke ervaring.

Overnachting in Delft

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.