Algemene regels & voorwaarden

Algemene regels & voorwaarden

Hampshire Hotel- Delft Centre is de handelsnaam van Hotel Delft Centre BV,

KVK 27194734, NL 809395678 BO1, Koepoortplaats 3, 2612RR Delft, Nederland, hierna te noemen Hampshire Hotel- Delft Centre.

Algemeen

Lees deze algemene voorwaarden en het bijbehorende privacybeleid zorgvuldig door, aangezien deze bindend zijn. In Hampshire Hotel-Delft Centre zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Covid 19 maatregelen

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.  

In- en uitchecken

De kamer is gereed vanaf 14:00 uur en is te gebruiken tot 11:00 uur op de dag van vertrek. Langer gebruik maken van de kamer is mogelijk tegen een toeslag van €7 per uur (tot 14:00 uur op dag van vertrek). In overleg is het ook mogelijk eerder in te checken dan 14.00 uur, dit tegen een toeslag van €7,- per uur.

Boekingsgarantie en reservering

Volledige vooruitbetaling op het moment van boeking is vereist voor elke boeking tegen een niet-restitueerbaar tarief. Andere reserveringen kunnen worden gegarandeerd met een geldige creditcard of bankpas en zullen niet in rekening worden gebracht op het moment van boeking. Houdt u er rekening mee dat er 7 dagen voor aankomst een pre-autorisatie wordt uitgevoerd om de geldigheid van de verstrekte creditcard te controleren. Via een reservering geeft u het hotel uitdrukkelijke toestemming om een pre-autorisatie uit te voeren. Wanneer de pre-autorisatie mislukt, zullen wij contact met u opnemen om een alternatieve garantie methode te verkrijgen. Zonder alternatieve methode annuleren we de reservering. Houdt u er rekening mee dat de pre-autorisatie geen betaling vormt. Bij aankomst kan u ons een alternatieve betalingsmethode voorstellen in plaats van de kaart die wordt gebruikt om de boeking te garanderen. De autorisatie wordt geannuleerd na uw vertrek.

Kamerreserveringen zijn niet overdraagbaar zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hampshire Hotel- Delft Centre. Voor een dergelijke wijziging in een boeking kunnen administratiekosten in rekening worden gebracht.

Uw reservering

Wanneer uw boeking is voltooid, ontvangt u een e-mail met uw reserveringsnummer. Gelieve dit nummer en de creditcard mee te nemen om de boeking te garanderen. 

Heeft u onder uw naam gereserveerd, maar verblijft u niet zelf in het hotel? Meld u ons de naam van de nieuwe gast dan zo spoedig mogelijk.

Gasten die jonger zijn dan 18 jaar hebben toestemming nodig van een ouder/voogd om een kamer te reserveren. Deze ouder/voogd dient bij het inchecken aanwezig te zijn. Zonder toestemming kunnen minderjarige gasten geweigerd worden.

Wijzigingen, annuleringen en niet-aankomsten

Mocht u iets willen wijzigen in uw reservering, neem dan contact met ons op via reserveringen@hoteldelftcentre.nl /+ 31 15 2122125 of de service portal. Veranderingen zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid, maar we zullen ons best doen om te helpen.

Boekingen tegen een restitueerbaar tarief kan u kosteloos annuleren tot 24 uur voor dag van aankomst. Als u annuleert na deze tijd brengen we de eerste nacht in rekening.

Wanneer wij niets van u horen brengen we tevens de eerste nacht van uw verblijf in rekening. Als u 1 of meerdere nachten gedurende uw verblijf moet annuleren, brengen we tevens 1 extra nacht in rekening. Te allen tijde moeten annuleringen schriftelijk worden bevestigd, aan ons én aan de derde partij waarbij u heeft geboekt (indien van toepassing).

In het geval van annulering van een boeking tegen een niet-restitueerbaar tarief, worden de kosten van het gehele verblijf in rekening gebracht. Deze verlaagde tarieven zijn alleen mogelijk dankzij hun niet-terugvorderbare aard. Een restitutie kan in dit geval niet worden verstrekt, onder geen enkele omstandigheid en zonder uitzondering.

Voor boekingen bestaande uit 25 nachten of meer gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

> 1 maand      : Kosteloos

> 14 dagen     : 15 % van de reserveringswaarde

> 7 dagen        : 35 % van de reserveringswaarde

> 3 dagen        : 60 % van de reserveringswaarde

> 24 uur           : 85 % van de reserveringswaarde

< 24 uur           : 100 % van de reserveringswaarde

Prijs

U vindt altijd de beste tarieven op onze website. Deze zijn per kamer, per nacht, inclusief BTW over het geldende tarief, exclusief toeristenbelasting. De kamerprijzen zijn exclusief ontbijt, tenzij anders genoemd.

Schade

Mocht u schade hebben aangebracht of items vanuit uw kamer hebben ontvreemd, dan zullen wij uw creditcard of betaalkaart belasten met het bedrag van de toegebrachte schade.

Roken

Hampshire Hotel- Delft Centre is 100% rookvrij in overeenstemming met het rookverbod. Bij schending van het rookverbod zal een boete van €150 in rekening worden gebracht naast de kosten voor de toegebrachte schade.

Diefstal

Hampshire Hotel- Delft Centre is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van het eigendom van gasten, veroorzaakt door andere hotelgasten of derden tijdens het verblijf. Er is een kluisje aanwezig in alle kamers voor uw waardevolle bezittingen.

Verlies

Eventuele persoonlijke bezittingen worden alleen geretourneerd op schriftelijk verzoek van de gast. De gast is verantwoordelijk voor alle kosten en risico’s verbonden zijn aan het retourneren van het item / de items.

Overmacht

Hampshire Hotel- Delft Centre kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de volledige of gedeeltelijke niet-nakoming van haar verplichtingen indien dit te wijten is aan het ontstaan van overmacht, zoals, maar niet beperkt tot, overstromingen, bosbranden, stormen, terrorisme, stakingen of een staats evenement.

Groepen

Reserveringen voor meer dan 10 kamers, ongeacht of ze bestaan uit afzonderlijk gemaakte reserveringen, worden beschouwd als een groep en kunnen alleen rechtstreeks via het hotel worden geboekt en niet via een derde partij. Voor groepen wordt een aanbod gedaan met vermelding van de specifieke betalings-en annuleringsvoorwaarden. Bij het maken van de groepsreservering stemt de gast/onderneming uitdrukkelijk in met deze voorwaarden die een aanvulling zijn op onze algemene voorwaarden. De betaling van alle bekende kosten moet vóór de aankomst van de groep in ons bezit zijn en dit volgens de contractuele voorwaarden, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

In geval van te late betaling, kunnen de kamers niet verder worden gereserveerd en is er geen recht op restitutie van reeds betaalde voorschotten.

Kosteloos annuleren, aanpassen van het aantal kamers en/of aanpassen van het aantal nachten van de gehele groepsreservering is mogelijk tot 3 maanden voor aankomst.

Annuleringsvoorwaarden voor groepen:

> 3 maanden   : Kosteloos

> 2 maanden   : 15 % van de reserveringswaarde

> 1 maand      : 35 % van de reserveringswaarde

> 14 dagen     : 60 % van de reserveringswaarde

> 7 dagen        : 85 % van de reserveringswaarde

< 7 dagen        : 100 % van de reserveringswaarde

Website betaling

Alle transacties en creditcardgegevens die op de website worden ingevoerd, worden op een beveiligde pagina ingevoerd en via SSL overgedragen aan een veilig betalingsplatform.

Links naar externe online informatie

De website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, de nauwkeurigheid of de meningen in dergelijke websites. Dergelijke websites worden niet onderzocht, gecontroleerd of gecontroleerd op nauwkeurigheid/volledigheid door ons. De opneming van om het even welke gelinkte website op onze plaats impliceert geen goedkeuring of goedkeuring van de gelinkte website door ons. Als u besluit om onze site te verlaten en toegang tot deze sites van derden, doet u dit op eigen risico.

Disclaimer

Hampshire Hotel- Delft Centre is niet aansprakelijk voor schade die zou kunnen voortvloeien uit het raadplegen van de informatie op andere sites of andere informatiebronnen in het algemeen waarnaar deze site verwijst.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.