Zakelijk

Op stijlvolle wijze vergaderen in Delft

Welkom in Delft. De centraal gelegen stad waar u een vergadering of heidag organiseert bij het Hampshire Hotel Delft Centre. Een prachtig muzikaal hotel aan de rand van de stad; met de natuur in de rug en de historische binnenstad op loopafstand. Maar hoe ziet zo’n vergadering in Delft eruit?

Previous slide
Next slide

Ontspannen start van de dag

Want iedereen heeft het hotel met de auto of het OV perfect kunnen bereiken. Genoeg tijd dus voor een korte wandeling in de groene omgeving. Daarna lopen jullie als team over de rode loper van het hotel en worden met een grote glimlach ontvangen door jullie host van die dag. Klaar voor een productieve vergadering in een sfeervolle vergaderruimte in Delft.

Vergaderen in Delft

Dat vraagt natuurlijk om ruimte voor het nodige denkwerk en alle tijd om stippen op de horizon te zetten. Gelukkig ervaart u precies die ruimte wanneer jullie de lichte vergaderruimte binnenkomen. Nog even een kopje koffie of thee. Even verbinden met de snelle wifi en dan klaar om te beginnen. Want de tafelopstelling staat precies zoals u bij de reservering had doorgegeven.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tijd om aan de slag te gaan

Door het fijne klimaat in jullie vergaderruimte in Delft, blijft u ook tijdens uw KeyNote presentatie op de beamer cool. Dat wordt meters maken als team en werken aan nieuwe plannen in een warme setting. Dat kost wel de nodige energie. Gelukkig wordt de lunch precies op tijd door uw host geserveerd. Heerlijk. Daarna nog even wat zon meepakken op het terras. Een moment van rust.

Een energiek middagprogramma

Zo gaan jullie vol goede moed het middagprogramma tegemoet. Natuurlijk zijn de gezonde snacks en de karaffen water weer netjes bijgevuld. Tijdens de breakout sessies maken jullie gebruik van de tweede vergaderruimte, gewoon op dezelfde verdieping. Daarna de puntjes op de i zetten en kort evalueren. Alle doelen behaald? Heerlijk toch, een keer vergaderen buiten de standaard omgeving van het kantoor.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Yes, even ontspannen...

 … en de geslaagde dag te vieren. Na het vergaderen in Delft zijn er allerlei mogelijkheden qua activiteiten: wandelen in de historische binnenstad of wat dacht u van een lekkere cocktail aan de bar? Grote kans dat er zelfs nog live muziek te horen valt in de lobby van het hotel. Kijk, dat noemen we nou Delfts zakendoen.

Vergaderen in Delft? Aansluitend dineren in Restaurant Swing

Na een dag brainstormen of vergaderen in Delft is het de hoogste tijd om te proosten op het resultaat. Trakteer uw zakelijke gasten op een heerlijk bourgondische lunch of diner in Restaurant Swing. De perfecte plek om uw vergadersessie smaakvol af te ronden. Op welk succes brengt u een toast uit?

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.