De mooiste golfbanen

Dit zijn de 4 mooiste golfbanen in de omgeving van Delft

Als Hotel Delft Centre vinden wij het belangrijk om u van juiste en up to date informatie te voorzien. Wat is er te doen in Delft? Wat zijn fijne restaurants in Delft? Maar ook: wat zijn de mooiste golfbanen in de omgeving van Delft? Er liggen hier in de omgeving prachtige banen voor de echte liefhebber. Hier kunt u echt dagen zoet zijn en dit is natuurlijk te combineren met een overnachting in Delft

Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland is een golfbaan die in recreatiegebied Midden-Delfland ligt, vlak naast Delft. Delfland beschikt over een 27 holes golfbaan in de polders en wordt door velen beschouwd als de gezelligste Pay & Play golfbaan van de omgeving. Voordelig spelen wanneer en hoe vaak u wilt. Of oefenen, les nemen en 9 of 18 holes spelen zonder lidmaatschap, contributie en entreegeld. Golfbaan Delfland is eenvoudig te bereiken over de A4 vanuit zowel Rotterdam als Den Haag en in zo’n 10 minuten te bereiken.

Adres: Abtsrechtseweg 1, 2636 HZ Schipluiden
Telefoon: 015-3807911

Rijswijkse Golfclub

De Rijswijkse Golfclub ligt nagenoeg centraal in de Randstad. Precies tussen Den Haag, Rijswijk en Delft in. De 18 holes golfbaan wordt gekenmerkt door uitstekende en vlotte greens, een groot aantal waterhindernissen en korte loopafstanden tussen de holes. Deze golfbaan werd in 1989 geopend en is een typische polderbaan. Door enkele aanpassingen van Alan Rijks is de baan geëvolueerd tot een heuse parkbaan. Ook zijn de greenside bunkers onlangs helemaal vernieuwd. Wees welkom.

Adres: Delftweg 59, 2289 AL Rijswijk
Telefoon: 070-3954864

Burggolf

Een golfbaan midden in het groen? Dat is Burggolf Zoetermeer. Zie u het voor zich? We zitten in het jaar 1990 en Zkh. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld slaat de eerste bal af. Vanaf dat moment is de populariteit van de mooie 18-holes golfaccommodatie aan het groeien. Voor jong en oud, starters en gevorderden. Deze ‘groene’ golfbaan is een ontwerp van de Nederlandse golf én golfarchitect Joan F. Dudok van Heel. Overigens heeft Burggolf nog 5 andere vestigingen in Nederland: Purmerend, Veldhoven, Wijchen, Sint Nicolaasga en ‘s Hertogenbosch. 

Adres: Heuvelweg 3, 2716 DZ Zoetermeer
Telefoon: 079-3203131 (receptie)

Golfbaan Bentwoud

Als u net wat verder reist, vanuit Delft gezien, komt u uit bij Golfbaan Bentwoud. Een openbare ‘pay & play’-golfbaan in het natuurgebied Bentwoud in de gemeente Alphen aan den Rijn. Zelf noemen zij zich ‘gezellig, gastvrij en altijd verrassend’ en als u het aan ons vraagt klopt dit als een bus. Doordat het midden in het natuur- en recreatiegebied Bentwoud ligt, beleeft u hier de golfsport optimaal. En er is genoeg te beleven: een 27-holes wedstrijdbaan, Par 3/4 baan en vele oefenfaciliteiten. Have fun! 

Adres: Boslaan 3, 2731 LD Benthuizen
Telefoon: 0172-583010 (receptie)

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.