Onze hotelkamers

 

Dit zijn de 6 type hotelkamers Hotel Delft Centre

U bent ingecheckt en heeft de sleutel tot comfort en sfeer. Want overnachten in Delft doet u natuurlijk in één van de 92 kamers van Hotel Delft Centre. Single, Comfort, Comfort Special, Comfort Top Floor, Comfort Plus of Deluxe. Dat zijn alle hotelkamers die van u een VIP maken in ons hotel in Delft. Het bruisende stadsleven voor de deur en het serene groen als achtertuin. Welkom in uw hotelkamer in de Prinsenstad.

Single | Vanaf 89,50 per nacht

Perfect voor de zakelijke overnachters. Ideaal voor de solo ontspanners. De Single biedt alles wat u nodig heeft: de meest moderne faciliteiten maar natuurlijk ook een moment van rust. U ontwaakt als een ster in een queensize bed. En start de dag met een overheerlijke douche en goede kop koffie. Dat is uw Single kamer bij Hotel Delft Centre.

Comfort | Vanaf 89,50 per nacht

De kamerdeur gaat open en u voelt het direct. De Comfort voor 2 personen is perfect voor een eersteklas overnachting in Delft. Vanaf het fijne twin bed kijkt u naar uw flatscreen tv en ziet u alle ins & outs over Delft. Voor als u eventjes tot rust wilt komen of juist wilt kiezen voor een energieke citytrip. Heerlijk overnachten in Delft? Gun uzelf de ruimte met de Comfort.

Comfort Special | Vanaf 89,50 per nacht

De Comfort Special is een rolstoelvriendelijke kamer voor twee personen. Met de aangepaste badkamer en – indien gewenst – met een tussendeur naar de kamer ernaast. Alles is comfortabel, gebruiksvriendelijk en helemaal veilig. Hotel in Delft? Even weg en u toch thuisvoelen. Het kan. De rode loper is uitgerold bij Hotel Delft Centre. 

Comfort Top Floor | Vanaf 99,50 per nacht

Middels de lift bereikt u grote hoogte in Hotel Delft Centre. U loopt de Comfort Top Floor in en ziet direct het schitterende uitzicht op Delft. Zo zou Johannes Vermeer het geschilderd hebben. Pak een lekker koel drankje uit de koelkast, zet een lekkere kop koffie en geniet van Delft vanuit vogelperspectief.

Hotel Delft

Comfort Plus | Vanaf 109,50 per nacht

De Comfort Plus is een grote kamer (24 m²) met een groot double bed. Net dat beetje extra. Geniet lekker in badjas op uw eigen balkon. Om even te genieten van het weer, het fantastische uitzicht en uw welverdiende rust. Weekendje weg in Delft? Of toch een romantische overnachting in Delft voor twee? Comfort Plus is het hoogste goed.

Deluxe | Vanaf 119,50 per nacht

De naam zegt het al. De Deluxe overnachting in Delft is een garantie voor een weergaloze overnachting in Delft. Uiteraard, het grote double bed, de faciliteiten en de stijlvolle inrichting bieden je op en top deluxe comfort. Maar het allermooiste aan deze kamer is toch wel het indrukwekkende uitzicht op de karakteristieke Prinsenstad. Tijd voor een overnachting tussen de sterren.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.