Hotel Delft Centre, mag ik wat vragen?

 

De 7 meest gestelde vragen aan Hotel Delft Centre

Hotel Delft Centre is hét hotel in Delft en daarom krijgen de medewerkers ook de meest uiteenlopende vragen. Maar de rode loper is uitgerold, ook voor iedereen die een vraag heeft. En vandaag zoomen we samen met u in op de meest gestelde vragen aan Hotel Delft Centre. Tring! De telefoon rinkelt. “Goedemiddag, Hampshire Hotel Delft Centre, waarmee kan ik u van dienst zijn?” En degene aan de andere kant van de lijn stelt de volgende vraag: 

1. Waar mag ik parkeren? 

Normaal gesproken verwijzen we al onze gasten naar de Marktgarage. Maar er is ook beperkt ruimte op de parking achter Hotel Delft Centre. Deze parkeerplaats is alleen niet vooraf te reserveren. 

2. Tot hoe laat is de bar open vanavond? 

Een goede vraag. Tot half 1, maar er kunnen natuurlijk altijd drankjes worden gebracht door onze vriendelijke roomservice. Wij helpen u met alle liefde! Hier bent u de ster. Omdat we dat al zo doen sinds de jaren zeventig.

3. Wat is nou een leuke activiteit om te doen in Delft? 

In Delft is zo ontzettend veel te doen. Van een toeristische wandeling tot een escape room in Delft. Van het beklimmen van de Nieuwe Kerk tot een bezoek aan de TU Campus. Delft staat bekend om haar typerende karakter. Pittoreske straatjes, gezellige pleintjes en hippe hotspots. Wees welkom in de Prinsenstad! 

4. Wat hebben jullie voor een kunstwerk op het hotel? Is dat graffiti? 

Op de muur van Hampshire Hotel Delft Centre is een grootse muurschildering aangebracht door kunstenaar Micha de Bie. Het project is onlangs gerealiseerd met steun van Gemeente Delft. Grafisch vakwerk van maar liefst 200 vierkante meter, niet te missen! In de schildering zijn allerlei verborgen elementen te ontdekken. Kunt u het ontdekken?

Mural hotel delft centre

5. Wat kan ik allemaal eten bij Hotel Delft Centre? 

Als u overnacht in Delft of juist een zakelijke meeting in Delft heeft geboekt kunt u wel wat lekkers gebruiken. Van ontbijt tot diner, wij serveren u de smakelijkste gerechten. Attente bediening en een fraai uitzicht op Delft! Restaurant Swing laat de smaken van de Nederlandse en Franse keuken met elkaar dansen. Dat klinkt als muziek in de oren toch? 

6. Als ik een zaal wil huren voor mijn werk, kan dat? 

Vergadering in Delft? Bijeenkomst met collega’s? Of juist een netwerkmeeting? Dat vraagt natuurlijk om een zakelijke ruimte voor het nodige denkwerk. Goed nieuws: dat kan midden in Delft. Professioneel en zakelijk, maar met de warmte van een huiselijk welkom. En uiteraard met alle moderne gemakken van dien: denk aan een beamer, wifi en airco. 

7. Kan ik ook een tof arrangement boeken bij jullie? 

Jazeker! Sterker nog, we staan bekend om onze arrangementen. Een manier om creativiteit en gastvrijheid bij elkaar te laten komen. Wat denk je van ‘True colors of Delft’? Overnachten in de Comfort om vervolgens te ontbijten als een koning(in). Daarna een frisse neus halen en op ontdekkingstocht in Delft. Vaar over de glinsterende grachten. Maak kennis met het kleurenpalet van Vermeer. Laat je verrassen door moderne street art. Of beklim de Nieuwe Kerk en tuur over de gekleurde Delftse daken. Vanaf 2 personen voor € 62,50 p.p.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.