Dagje Westfield Mall of The Netherlands

Dagje Westfield Mall of the Netherlands?

De Westfield Mall of the Netherlands heeft in korte tijd furore gemaakt in de regio. Ook wij krijgen bij Hotel Delft Centre met enige regelmaat mensen over de rode loper die er een gezellig weekendje Delft van maken. En geef ze eens ongelijk. Want mede dankzij de goede bereikbaarheid van het winkelcentrum, kunt u makkelijk een dagje Delft koppelen aan een bezoek aan de Mall of the Netherlands. Tijd om samen even iets in te zoomen op dit nieuwe winkelcentrum. 

In dit artikel bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Wat is de Westfield Mall of the Netherlands?
  • Welke winkels vind u in Westfield Mall of the Netherlands?
  • Hoe is de Mall of the Netherlands bereikbaar?
  • Zijn er hotels dichtbij de Mall of the Netherlands?

Wat is de Westfield Mall of the Netherlands?


Westfield Mall of the Netherlands is het nieuwste winkelcentrum in Leidschendam. Dat wat voorheen winkelcentrum Leidsenhage was, is nu een compleet overdekt winkelcentrum met circa 3.000 parkeerplaatsen en ruim 115.000 m2 winkeloppervlakte. De Mall of the Netherlands ging open op 18 maart 2021 en is gericht op de ‘beleving’ van de bezoekers. Dit moet u dus meemaken! 

Welke winkels vind u in Westfield Mall of the Netherlands?


U ontdekt er meer dan 200 winkels in dit winkelcentrum. Dat varieert van luxe retailers tot complete warenhuizen. Zomaar even wat merknamen die u hier kunt vinden: Gstar, Hugo Boss, Levi’s, Zara, Scotch & Soda, Victoria’s secret, Monki en 10Days toe te voegen in de opsomming van de winkels. De vrouwen die ik sprak waren voornamelijk daar lyrisch over.  en ga zo maar door. Ook treft u er veel mogelijkheden om lekker te eten en drinken. En alsof het nog niet genoeg is, vind u er ook nog een bioscoop, genaamd Kinepolis. Op deze pagina
vind u in één keer alle winkels die te vinden zijn in de Mall of the Netherlands. 

Hoe is de Mall of the Netherlands bereikbaar?


Vanuit Hotel Delft Centre kunt u de Mall of the Netherlands eenvoudig bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer en de fiets. De reistijd per vervoermiddel is: 

  • Met de auto: 15 minuten. Ontdek hier de route.
  • Met de fiets: 35 minuten. Ontdek hier de route.
  • Met het openbaar vervoer: 43 minuten. Ontdek hier de route. 

Zijn er hotels dichtbij de Mall of the Netherlands?


Jazeker, een dagje shoppen en daarna overnachten in Delft? Dat kan en wordt heel regelmatig geboekt bij Hotel Delft Centre. Sterker nog, het is een fantastisch idee. Hotel Delft Centre heeft een aantal waanzinnige kamers. Van
ruime eenpersoonskamers tot grote kamers met een ongekend uitzicht over Delft. Met de auto reist u binnen een kwartier naar de Mall of the Netherlands. Zo houd u genoeg tijd om het te combineren met een dagje Delft of een overnachting in Delft. Een dagje naar een shopping mall anno nu en een oude historische binnenstad? Een overheerlijke combinatie. 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.