Dit zijn de 7 mooiste wandel en fietsroutes in Delft

Dit zijn de 7 mooiste wandel en fietsroutes in Delft

Stel u voor… u doet een dagje Delft en wilt een leuke activiteit in de buitenlucht plannen. Simpel; dan gaat u fietsen of wandelen in Delft. Delft en haar omgeving leent zich perfect voor mooie wandel en fietsroutes in Delft. Want naast de historische binnenstad kent Delft een bijzonder groene omgeving. Dus strik de veters, pomp de banden op en trek er na het overnachten in Delft op uit. 

In dit artikel bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Dit zijn de leukste wandelroutes in Delft
  • Dit zijn de leukste fietsroutes in Delft

Dit zijn de 4 leukste wandelroutes in Delft

Wandelen in en rondom Delft is populairder dan ooit. Logisch! Want er is van alles te doen. Van een flinke wandeling in de natuur tot een bourgondische wandeling door de binnenstad. Wij hebben de diverse wandelroutes in Delft even netjes voor u op een rij gezet: 

Terrassentocht → Een speciale wandelroute langs typisch Delftse terrassen. Trek er een lekkere zonnige middag voor uit en geniet van het bourgondische leven. 

Duur: ca. 60 minuten
Afstand: 4 km

Keramiekroute → Natuurlijk, Delft en keramiek hebben een sterke connectie. Tijdens deze wandelroute in Delft draait het voornamelijk om het echte handwerk en de Delftse traditie. 

Duur: ca. 50 minuten
Afstand: 3,5 km

Streetart route → Een wandelroute langs kleurrijke stegen en arty pleinen. Bewonder de kunstwerken op de muren. Iedere plek kent weer een uniek verhaal. Aanrader! 

Duur: ca. 100 minuten
Afstand: 4 km

Groene wandeling → Een wandeling in Delft waar het thema ‘groen’ centraal staat. Het vereist een goede conditie en een mooie fotocamera, want het groen in Delft is weergaloos. 

Duur: ca. 170 km
Afstand: 11 km

Dit zijn de 3 leukste fietsroutes in Delft

Zijn de banden opgepompt? Even goed kijken: links, rechts, links. En vertrekken maar. Heerlijk. Genieten in de buitenlucht. Fietsroutes in Delft zijn er in overvloed, maar maak kennis met de echte pareltjes. 

Delfland fietsroute → Deze fietsroute staat in het teken van De Schie. Het is een prachtige route tussen Delft, Schipluiden en Vlaardingen in. Natuurlijk, u pakt een deel van Delft mee, maar vooral ook van haar groene omgeving. 

Duur: ca. 120 minuten
Afstand: 25 km

Van Delft naar het strand → Dit is een hele oude fietsroute: vanuit het prachtige Delft naar het strand van Scheveningen. Dit is wel een fietsroute in de omgeving Delft voor mensen met een goede conditie. 

Duur: ca. 170 km
Afstand: 39 km

Op de fiets door Delft → Lekkere luchtige fietsroutes die vaak starten met een lekkere kop koffie in de lobby van het restaurant. Een goed begin is het halve werk. Daarna fietst u langs de eeuwenoude grachten, historische highlights en monumentale panden die Delft rijk is.

Zo, nu heeft u genoeg informatie om een dagje Delft aan te kleden met een toffe activiteiten. Kom daarna lekker overnachten in Delft bij Hotel Delft Centre. De rode loper is uitgerold voor u en de deuren staan wagenwijd open. Have fun in Delft. 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.