COVID-19 maatregelen

Ons team doet er alles aan om uw veiligheid te waarborgen!

Hier leest u wat u van ons kan verwachten: 

1. Richtlijnen: We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.  

2. Reserveren: U reserveert uw kamer online via onze website. In de online omgeving vult u uw gegevens in en voldoet u de betaling voor uw verblijf. U vindt de algemene voorwaarden voor uw reservering in de reserveringsbevestiging. 

3. Check in: We vragen onze gasten plaats te nemen in onze lounge voor check in. U ontvangt dan de sleutelkaart voor uw kamer. 

4. Check out: als u contactmomenten wenst te voorkomen checkt u uit in de online omgeving en voldoet daar eventuele openstaande bedragen. U deponeert uw kamersleutel in de daarvoor bestemde box bij vertrek. 

5. Ontbijt: Ontbijt is niet inbegrepen in de kamerprijs. Dit is bij te boeken voor €16,50 per persoon. Om drukte bij het ontbijt te voorkomen maken we gebruik van tijdvakken. Bij check in zal dit met u besproken worden. 

6. Lunch/diner: We bieden een menu aan voor lunch en diner. 

7. Lounge/terras: U kunt gebruik maken van onze lounge en terras. Hier is gezorgd voor voldoende afstand tussen stoelen en tafels. 

8. Vergaderen: Ook onze vergaderzalen zijn beschikbaar en te reserveren. Neem contact op voor de mogelijkheden via meeting@hoteldelftcentre.nl 

9. Betalingen: We nemen enkel gepast contant geld aan. We adviseren u om betalingen online te voldoen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u bij check in met pin of creditcard betalen. 

10. Schoonmaak: Ons team van de housekeeping houdt zich aan de voorschriften van het RIVM bij het reinigen van de kamers. Zij zorgen ervoor dat uw kamer is gedesinfecteerd voor gebruik.

11. Bezoek: Hotelkamers zijn enkel toegankelijk voor hotelgasten met een reservering. 

Mocht u zich tijdens uw verblijf ziek voelen dan vragen we u dit (bij voorkeur telefonisch) te melden bij de receptie. Onze medewerkers bespreken dan de vervolgstappen die ondernomen moeten worden. 

Stay safe! 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.