Pleased to meet you… Joella

In gesprek met Joella Steijger

Hotel Delft Centre Chitesh Nanhoe

De komende tijd gaan we in gesprek met onze teamleden. In estafettevorm. Jorrit gaf het stokje door aan zijn collega Joella. Joella Steijger (31 jaar) is kind aan huis. Ze werkt al sinds de opening in 2010 bij Hampshire Hotel-Delft Centre.

No nonsense en recht voor zijn raap. Deze pittige tante bestiert met veel plezier onze receptie. De kans is dan ook groot dat zij de eerste is die u treft bij een bezoek aan ons hotel. Joella staat u tijdens uw verblijf graag bij met raad en daad.

Waar ben je goed in?
Gasten verwelkomen en hen het ‘thuisgevoel’ geven.

We staan nu bij de receptiebalie. Waarom wil je hier op de foto?
De receptie is mijn kindje geworden. Deze plek is voor mij bijzonder omdat  ik de gasten hier altijd te woord sta. Hier zie ik alle gasten in en uit gaan. Ik help ze met de puntjes op de i van hun verblijf. Ze kunnen bij mij terecht voor al hun vragen. Van het reserveren van een tafel tot het boeken van onze escape room. Daarnaast geef ik hen ook het laatste woord voor ze het pand verlaten. Die contactmomenten, waarin je een band krijgt met de gasten, daar hou ik van.

Hoe vind je het om ten tijde van deze pandemie te werken?
Het is een hele bijzondere tijd om te werken in deze branche. Er zijn helaas veel beperkingen waardoor onze manier van werken wat anders is geworden. Ondanks dat zijn de gasten die komen super gezellig. Ze zijn ontzettend blij dat ze er even uit zijn. Daar doen we het voor.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?
Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn twee dochtertjes. Daar word ik elke dag vrolijk mee wakker.

Van welke muziek hou je?
Ik hou het meest van meezingers. Mijn favoriete muziek is toch wel de muziek van de “oude” Hazes. Ik ben ook ontzettend aan een concert of festival toe. Het zou me niet eens uitmaken van wie… Zodra het kan, dan ben ik van de partij.

Heb je nog een tip voor onze gasten?
Een heerlijke Sauvignon Blanc met een bittergarnituur bij ons op het terras. Lekker in de zon. Even volhouden nog, binnenkort mag het vast weer.

Joella gaat binnenkort in gesprek met collega Chitesh. Stay tuned! 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.