Nieuwe video

VIDEO: Sfeerimpressie van ons hotel in Delft

Groot nieuws: we hebben een nieuwe sfeervideo laten maken. Zo maakt u kennis met het team, de sfeer en het Delftse welkom.

Welkom thuis in het meest Delftse hotel met internationale klasse. Precies op de grens van het serene groen en de historische binnenstad. Prachtige woorden. Maar hoe brengen we de sfeer van Hotel Delft Centre in beeld? Met een multi-inzetbare headervideo die de juiste snaar raakt. Zo krijgt iedere bezoeker van de website, meteen een prachtige rondleiding door het hotel.

Samen met communicatiestudio Uitgesproken Gasten hebben wij een video gemaakt waar we ontzettend trots op zijn. Het geeft een goed beeld van ons hotel in Delft. Wat vind u van de video?

De oplettende kijker zag een viertal woorden voorbij komen. Dit zijn onze kernwaarden: family, Delft, music en comfort. Deze kernwaarden zullen we even nader toelichten en vertellen waarom dit belangrijk is voor ons en wat maakt dat dit ook voelbaar is voor onze klanten:

Family
Nog meer dan welkom zijn. Voelen alsof we elkaar al kennen. Thuis zijn ver van huis. Hier zijn we één familie. Als gast voelt u zich onderdeel van dit warme familiebedrijf. Dat merkt u aan de persoonlijke aandacht, de fijne inrichting en de ontspannen sfeer. Hier komen we elkaar tegen. Hier ontmoeten we. Hier zijn we samen. Hotel Delft Centre is familiair.

Delft
Met de garanties van een internationale keten en de authenticiteit van een uniek lokaal hotel. Hier bent u ook écht gast en deel van Delft. Hier proef, voel, hoor en ziet u de Prinsenstad op haar best. Met het serene groen van de Delftse Hout als achtertuin en het bruisende stadsleven voor de deur. Hotel Delft Centre is Delfts.

Music
Even zijn we allemaal gelijk, beleven we hetzelfde en zijn we onderdeel van een muzikaal geheel. Muziek is onze verbindende factor. Om mee te zingen, om bij weg te dromen of om even lekker op uit uw dak te gaan. Omringd door verhalen, instrumenten en muzikanten. Hier maken we de live soundtrack van de stad. Hotel Delft Centre is muzikaal.

Comfort
Geniet van het leven in luxe. Ontspan omringd door kwaliteit. Hier is iedere gast v.i.p. en krijgt dan ook de service van een ster. Van binnenkomst over de rode loper tot nachtrust op het beste matras. Van topgerecht in restaurant Swing tot bijzondere likeur selectie in de lobby. Als god in Frankrijk? Als ster in Delft! Hotel Delft Centre is comfortabel.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.