Pleased to meet you… Chitesh

In gesprek met Chitesh Nanhoe

De komende tijd gaan we in gesprek met de teamleden van Hotel Delft Centre. In estafettevorm. Joella gaf het stokje door aan Chitesh. Chitesh Nanhoe  (30 jaar) begon in 2011 als leerling in het hotel. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het team van restaurant Swing. Ook draait hij zijn hand niet om voor een dienst bij de receptie, waar je hem op dit moment vaak kan vinden. Het gastheerschap is hem op het lijf geschreven. Met veel oog voor detail en een vrolijke glimlach staat Chitesh paraat om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Wat is jouw specialiteit bij Hotel Delft Centre?
Gasten een top service verlenen tijdens hun diner. Dat is wat ik het liefst doe en wat ik nu ook erg mis.

We zijn nu in het restaurant op de 1e etage. Waarom wil je hier op de foto?
Dit is voor mij ‘the place to be’ in het hotel. Normaal gesproken verwelkom ik hier onze gasten. Tijdens het diner leg ik gasten helemaal in de watten en doe ik mijn uiterste best om hen de beste service te bieden. Gasten komen vaak in het restaurant dineren omdat zij iets te vieren hebben zoals een huwelijks jubileum, verjaardagen etc. Dan is het mijn taak om de avond nog bijzonderder te maken. Als kers op de taart is het uitzicht vanaf hier ook uniek.

Het restaurant is al even dicht wegens de lockdown. Hoe is dat voor jou?
Het is een zwarte tijd voor de horeca. Restaurant Swing is sinds december gesloten. Gelukkig kan ik samen met mijn team de ander afdelingen binnen het hotel versterken. We zijn eigenlijk heel flexibel. Natuurlijk hopen we van harte dat alle restaurants snel hun deuren mogen openen. Dan kunnen we weer doen wat het het allerliefst doen; gasten verwennen met de heerlijkste gerechten en hen een top avond bezorgen. 

Welke personen zijn belangrijk voor jou?
Mijn familie dat betekent alles voor mij. Ik ben helemaal gek op de 3 kinderen van mijn broer. Een trotse oom dus. 

Welke muziek staat er op jouw playlist?
Mijn muzieksmaak is heel breed. Ik hou van Pop, Dance, Soul, Top 40 en Bollywood. Op dit moment heb ik All You need is Love van de Beatles de hele tijd in mijn hoofd zitten. Dat komt waarschijnlijk door onze escaperoom. En laten we eerlijk zijn, een beetje extra liefde kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken. 

Heb je nog een tip?
Een goed begin is het halve werk. Nu we niet in het restaurant mogen serveren zou ik de gasten de tip willen geven om een mooie fles wijn te bestellen voor op de kamer en te proosten op een fijn verblijf. Normaal adviseer ik gasten in het restaurant altijd om te starten met een mooi glas bubbels en een amuse van het huis. Nu even wachten tot we weer onze deuren mogen openen en dan gezellig langskomen bij restaurant Swing. Ik ben er klaar voor en hoop jullie snel te zien.

Chitesh geeft het stokje door aan onze chef Bert. Binnenkort meer!

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.