Pleased to meet you… Jorrit

In gesprek met Jorrit Keijzer

Hotel-Delft-Centre-Jorrit

De komende tijd gaan we in gesprek met onze teamleden. In estafettevorm. We trappen de bal af met Jorrit Keijzer. Jorrit (39 jaar) werkt al sinds 2014 in Hampshire Hotel- Delft Centre.

Niets is deze duizendpoot te gek. Van check-in tot reparatie, van bier tappen tot de lekkerste ontbijtjes. Daarnaast zorgt Jorrit altijd voor een hoop gezelligheid en is hij ook niet vies van een goed gesprek over maatschappelijke onderwerpen.We staan nu in kamer 709. Waarom wil je hier op de foto?
Dit is waar de gasten voor komen. Binnen in het hotel bieden we een unieke gastbeleving en buiten geniet je van de mooie stad Delft. Ik vind Delft de verborgen parel tussen Rotterdam en Den Haag. Beslist het bezoeken waard.


Wat is jouw specialiteit?
Ik maak de lekkerste 12-uurtjes klaar van Delft. Kom eens proeven zou ik zeggen.


Heb je de afgelopen tijd nog iets bijzonders meegemaakt?
We hebben de afgelopen tijd heel divers publiek in het hotel gehad. De mensen van stichting Perspektief, enkele zakelijke gasten en ook gasten die voor ontspanning kwamen. Ondanks alle beperkende maatregelen hebben we hen toch nog een optimaal verblijf kunnen bieden. Dat vind ik echt wel het noemen waard. 


Wat maakt je blij?
Als hotelgasten de dag met een glimlach beginnen. Als de mensen blij zijn, ben ik dat ook.


Welke muziek luister je graag?
Op weg naar het werk draai ik vaak Armin van Buuren. Dat is voor mij echt een kickstart voor de werkdag. Ik kijk er ook erg naar uit om weer naar De Vrienden van Amstel LIVE te gaan zodra het kan. Gezellig met vrienden een biertje drinken en genieten van de muziek. Dat mis ik enorm.


Heb je nog een tip voor onze bezoekers?
Kom binnenkort een lekker biertje drinken op het terras of gezellig lunchen. Het is ook altijd leuk om live muziek te komen luisteren bij ons in het hotel. Ik hoop dat het allemaal snel weer mag.


Wil je nog wat kwijt?
Heb plezier in wat je doet, dan kun je anderen daarmee inspireren.


Jorrit geeft het stokje door aan zijn collega Joella. Stay tuned!

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.