Street art Delft

Street art wedstrijd

Street Art Delft hotel Delft centre

Herken je dit kunstwerk? Kunstenaar Micha de Bie is nog niet helemaal klaar en gaat in maart nog een muurtje voorzien van een street art kunstwerk. Hij zoekt daarbij de hulp van kinderen uit de buurt. Hij is namelijk op zoek naar speciale muziekinstrumenten voor de nieuwe graffiti. Heb jij liefde voor street art Delft? Doe mee met onze speciale actie.

De 10 inzendingen met de meest originele instrumenten worden door de kunstenaar verwerkt in het kunstwerk. Eén van de winnaars mag zelfs, met hulp van Micha, het instrument op het huisje komen maken.

Hoe maak je kans om te winnen? Kleur de kleurplaat in en vertel welk bijzonder instrument je graag in het kunstwerk zou willen zien. Hoe origineler, hoe beter. Dat zien wij graag voor onze street art Delft.

Om mee te mogen doen moet je minimaal 9 jaar zijn. Inleveren kan tot 6 maart 2022 bij het Hampshire hotel op Koepoortplaats 3. Op 8 maart maken we de winnaars bekend.

Haal een kleurplaat op bij onze receptie of download de kleurplaat hier om mee te doen.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.