Vergaderen in Delft? Let hier op

Een vergaderruimte huren in Delft, het is mogelijk bij Hotel Delft Centre. Er kunnen allerlei redenen zijn om een ruimte te huren in Delft. En ook het aanbod is groeiende. De hippe vergaderlocaties en zaaltjes voor meetings schieten als paddestoelen uit de grond. Wat als u ervoor kiest om een zaaltje te huren, waar moet u dan op letten? Ontdek in dit artikel een aantal tips die u aan de juiste ruimte in Delft helpen. 

Stel uzelf drie belangrijke vragen


Er zijn drie belangrijke vragen die u gelijk al de juiste richting geven. Stel uzelf deze drie vragen en noteer de antwoorden.

Vraag 1. Hoeveel mensen komen er? Het huren van vergaderruimte van 90 vierkante meter voor een teammeeting van 6 personen is misschien net iets teveel van het goede. 

Vraag 2. Waar moeten de mensen vandaan komen? Dit is een belangrijke vraag, omdat – wanneer mensen van ver moeten komen – u ook kan kijken hoe de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is.

Vraag 3. Wie komen er naar deze vergadering in Delft? Voor een vergadering met de directie van het bedrijf regelt u iets anders dan voor een teambuilding activiteit van de buitendienst. Zo kunt u kiezen tussen een informele setting of juist een formele setting met een beamer voor een presentatie. Op de meeste vergaderlocaties in Delft is van alles mogelijk. 

Vergaderen in Delft: wat wilt u gaan doen?


Een terechte vraag. Want vergaderen in Delft kan verschillende doeleinden dienen. Denk aan brainstormen over een nieuwe visie of een teambuilding sessie richting het nieuwe jaar. Hier kunt u ook de ruimte op afstemmen. Hierin spelen verschillende aspecten een rol:

  • Grootte van de zaal: afhankelijk van de activiteit en het aantal mensen;
  • Presentatiemogelijkheden: beamer, whiteboard of flipover;
  • Tafels en stoelen: er zijn verschillende opstellingen mogelijk.
Vergaderen in Delft

Heeft u de vergaderlocatie in Delft al goed bekeken? 


Bestudeer de locatie goed. Want het is belangrijk om te weten waar mensen vandaan komen, maar minstens net zo belangrijk waar mensen kunnen parkeren en of ze de locatie goed kunnen bereiken.

Hotel Delft Centre ligt dicht tegen het Delftse stadscentrum aan. Het is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Maar u kan er ook goed parkeren met de auto. Deze vergaderlocatie in Delft biedt u ook nog eens een fraai uitzicht op Delft. Een heerlijke vergaderlocatie! 

En sommige mensen geven de voorkeur aan een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden. Dit kan handig zijn als u meerdere dagen moet vergaderen. Zo kunt u de volgende dag weer fris en fruitig vergaderen in Delft.

Vergaderen in Delft? Extra’s om even goed naar te kijken


Restaurant en eetvoorzieningen
Voorziet deze vergaderlocatie in eten en drinken? Een belangrijke vraag. Want bij langere vergaderingen wilt u misschien even wat lunchen of aanschuiven voor een lekker diner. Stem dit vooraf even goed af met de locatie.

Wi-Fi
Dat lijkt misschien wat overbodig, maar het is goed om het toch vooraf even te checken. Want wat doen we tegenwoordig nog zonder het internet? En informeer gelijk of de internetverbinding geschikt is voor het aantal mensen dat u uitnodigt. 

Stroompunten
Het is belangrijk dat u stroompunten hebt. Waarom? Nou, als u flink gebruik maakt van laptops is het handig om deze ergens in te pluggen. Een lege laptop heeft nog nooit iemand op kunnen werken.

Sanitaire voorzieningen
Natuurlijk, u wilt de toiletten dichtbij genoeg hebben. Niet dat u kriskras door het hotel hoeft te lopen. Analyseer daarom de plattegrond voordat u ‘ja’ zegt tegen een vergaderlocatie in Delft.

Tarieven voor een vergaderzaal in Delft
Stel vooraf uw budget vast en stel uzelf dus hardop de vraag: wat is mijn budget voor de vergaderzaal? Natuurlijk, het budget is van belang maar het zal voor Hotel Delft Centre zeker geen dealbreaker zijn. Wij zijn vooral benieuwd hoe we kunnen samenwerken. Dus neem gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.