Pleased to meet you… Feras

In gesprek met Feras Alahmoud

Maak kennis met onze teamleden. Ze gaan met elkaar in gesprek. In estafettevorm. Bert gaf het stokje door aan zijn collega Feras van de technische dienst.

Feras Almahmoud (40 jaar) werkt al sinds 2016 in het hotel. Eerst vrijblijvend als onderdeel van een stage, daarna vast in dienst. We kunnen wel zeggen dat Feras één van de meest veerkrachtige medewerkers uit ons team is. Hij liet zijn geliefde Aleppo achter om een veiliger bestaan op te bouwen. Alsof het niets was maakte hij de Nederlandse taal machtig en begon met werken in het hotel. Een fijne collega met een gouden hart én gouden handen.

Feras, waar ben je goed in?
Reparaties. Ik hou zelf het meest van de klussen waarbij ik met elektra kan werken. Het geeft me voldoening als ik iets kan maken wat in eerste instantie niet meer te repareren lijkt. Ik denk dat er te vaak dingen onnodig worden weggegooid. 

Welke personen zijn belangrijk voor jou?
Mijn gezin staat op nummer 1. Ik heb samen met mijn vrouw 3 zoons en 3 dochters. Mooi verdeeld dus.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik wandel graag en ik hou van tafeltennis. Zo blijf ik lekker in beweging en gezond. De afgelopen 6 maanden ben ik meer dan 20 kilo afgevallen, daar ben ik best trots op. Misschien leuk om te vertellen dat we bij het hotel ook een urban fitness hebben. Onze hotelgasten kunnen dus ook lekker sporten in de buitenlucht.

Van welke muziek hou je?
Het meest hou ik van Arabische muziek. Daar liggen toch mijn wortels. Ik vind vooral de muziek van Fairuz en Umm Kulthum prachtig.
Daarnaast luister ik ook naar Nederlandstalige en Engelstalige muziek.

Wat een leuke foto. Wat ben je daar aan het doen?
Dat was inderdaad een gaaf moment. Hier hang ik de vogelhuisjes op die de leerlingen van de Herman Broerenschool hebben gemaakt. We hebben dus ook een hotel voor vogels. Als je langs het hotel rijdt kun je ze misschien zien hangen. Ik geloof dat ik er laatst een paar “gasten” in zag vliegen.

Feras gaat binnenkort in gesprek met collega Mimo. Stay tuned

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.