Pleased to meet you… Mimo

In gesprek met Mimo Al Soheily

Hotel Delft Centre Mimo

We laten u graag kennismaken met ons team. In estafettevorm.
Feras gaf het stokje door aan zijn collega Mimo. Mohannad Al Soheily (30 jaar), ook wel liefkozend Mimo genoemd, werkt inmiddels 5 jaar bij Hampshire Hotel- Delft Centre.

Met een vriendelijke glimlach staat hij onze gasten woord. Achter de bar, bij de receptie, tijdens technische klussen en in de keuken. Hij is wat je noemt een ‘echte allrounder’. Goedlachs, behulpzaam, collegiaal en een kindervriend. Met Mimo in de buurt ben je verzekerd van gezelligheid.

Waar ben je goed in?
Cocktails maken én proeven. De ‘Mick Jagger’ vind ik leuk om te maken. Daar zit onder andere Sloe gin van Rutte & Zn in. Daar geniet ik zelf ook graag van.

We staan nu op het dak. Waarom wil je hier op de foto?
Tja, kijk zelf eens. Dit is toch gewoon een geweldig uitzicht? Uniek in Delft.
Het laat ook zien hoe dicht het hotel bij het centrum ligt. Binnen 5 minuten sta je in de bruisende binnenstad van Delft. De Comfort Top Floor is een aanrader als je ook wilt genieten van dit uitzicht tijdens een verblijf op een hotelkamer.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik vind het leuk om een balletje te trappen met vrienden. Sinds kort ben ik ook gaan fitnessen. Al zie je nog niet veel resultaat, haha.

Van welke muziek hou je?
Ik ben opgegroeid Arabische muziek. Het meest hou ik van dancehall en ik luister ook vaak naar rap.
Henny op een maandag‘ van Chivv ft. Broederliefde is leuk om te luisteren.

Heb je nog een tip voor onze gasten?
Kom gezellig langs om van de warme sfeer in het hotel te genieten.
Ik maak de beste cocktails. Een lekkere snack mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Wil je verder nog wat kwijt?
Ik heb een hele leuke moeder en de liefste oma ter wereld. Daarnaast heb ik nog een broertje en 2 oudere zussen. Ik ben gek op mijn familie. De afgelopen tijd vond ik het erg zwaar omdat ik graag met mensen knuffel en van gezelligheid houd. Ik zou willen zeggen:
Geniet van de mensen die om je heen hebt en blijf gezond allemaal. Zodat we met elkaar kunnen genieten van deze mooie wereld.

Mimo gaat binnenkort in gesprek met zijn collega Claudia. Stay tuned

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.