Pleased to meet you… Nel

In gesprek met Nel Zuiderwijk

Nel van Hotel Delft Centre

Maak hier kennis met onze teamleden. Het mooie is: ze gaan met elkaar in gesprek. In estafettevorm. Claudia ging in gesprek met haar collega Nel van Hotel Delft Centre.

Nel Zuiderwijk (61 jaar) werkt al ruim zeven jaar in ons hotel in Delft.
Geniet u van een lekker ontbijt in het hotel? Dan komt u deze vroege vogel vast tegen. Ze zorgt dat onze gasten in de watten worden gelegd en hen niets ontbreekt bij een goede start van de dag. Ze vindt het ook leuk om af en toe in de avond te werken en een praatje te maken met hotelgasten. Tijd om nader kennis te maken met Nel.

Kopje koffie Nel? Hoe drink jij je koffie eigenlijk het liefst?
Ik drink zelf het liefst koffie verkeerd of een latte macchiato.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
Ik houd van zwemmen, lezen en wandelen met mijn kleinkinderen. Ik ben oma van maar liefst vijf kleinkinderen die allemaal regelmatig bij mij langskomen. Daarnaast heb ik drie volwassen kinderen, zes zussen, een tweelingzus en twee broers. Een gezellige boel dus!

Welke tip heb je voor onze gasten?
Ik vind de Delftse Hout een heel mooi natuurgebied. Je kan vanaf het hotel een leuke wandeling maken waarbij je ook wat gezellige terrassen tegenkomt. Je kan door het bos helemaal naar Nootdorp. En geloof me, dat is echt heerlijk om te doen!

Heb je nog een leuke anekdote over het hotel?
Jazeker, dit is een grappig verhaal. Ik kwam hier solliciteren op een donderdag en had tien bossen tulpen meegenomen van de markt om ze uiteindelijk te bedanken dat ik was aangenomen. In de stromende regen kwam ik aan en werd geholpen door een heel aardige meneer. Achteraf bleek dit Antoon Camijn, de oud-directeur van het hotel, te zijn. Dat had ik toen helemaal niet door.

Van welke muziek houd je?
Ik hou het meest van James Brown en Tom Jones. Soul en Blues zijn mijn favoriete genres.

Je bent altijd zo positief. Wat is jouw geheim?
Geluk zit in jezelf. Als je zelf blij bent, dan straal je dat ook uit naar anderen.

Nel gaat binnenkort in gesprek met haar collega Dilara. Stay tuned!

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.