Pleased to meet you… Claudia

In gesprek met Claudia Wirtz

Hotel in Delft Claudia

Maak kennis met onze teamleden. Ze gaan met elkaar in gesprek. In estafettevorm. Mimo gaf het stokje door aan zijn collega Claudia van Front Office. Claudia Wirtz ( 38 jaar) werkt inmiddels al 10 jaar in het hotel. Maakt u een reservering bij ons? Grote kans dat Claudia u te woord staat.

Ze is altijd in voor een voor een grapje en een gezellig gesprek. Haar zachte G verraad haar Limburgse roots waar ze maar al te trots op is. Wil je haar echt blij maken? Een zak M&M’s doet wonderen!

Zeg, Claudia… wat een leuke foto. Waar is dit?
Dit is bij het grote blauwe hart naast de Nieuwe Kerk. Ik vind dit een leuke fotoplek. Daarnaast heb ik zelf ook een groot hart voor mijn hotelgasten. Ik geef hen graag advies over de mooiste plekjes in deze mooie stad en hoop dat ik daardoor een steentje kan bijdragen aan een onvergetelijke tijd in Delft.

Mijn tip: verken Delft op de fiets. We hebben bij het hotel fietsen te huur of boek het ‘I want to ride my bicycle’ arrangement.

Waar ben je goed in?
Mijn collega Mimo zegt dat hij de beste cocktails kan maken, maar ik kan er ook aardig wat van hoor, haha! Mijn cocktails zien er hartstikke mooi uit en smaken heerlijk. Ik vind het personaliseren van een verblijf ook altijd een leuke uitdaging. In ons muziekhotel staan op de kamers verschillende artiesten centraal. Houd u van Prince, Janet Jackson, Queen? Laat het me weten en dan doe ik mijn best om een kamer te reserveren die daarbij past.

Heb je onlangs nog wat leuk meegemaakt tijdens je werk?
Afgelopen maand stond ik op de Markt bij ‘Delft voor de Helft’. Dat was heel leuk om te doen. We hadden een aantal betaalbare acties waar mensen op afkwamen. Ik weet mensen dan goed enthousiast te maken voor een high-tea of een overnachting in Delft. Het kan heel goed dat ze mij dan weer tegenkomen in het hotel. Dan is de cirkel helemaal rond!

Wie zijn er belangrijk voor jou?
Mijn gezin staat met stip bovenaan. Ik ben niet getrouwd, maar wel al een paar jaar verloofd. Het plan is om in 2025 te trouwen in Curaçao, op het prachtige strand. Hier hebben wij elkaar 11 jaar geleden ontmoet. Mijn zoontje is nu 6 jaar en zit in groep 3. Ik vind het heerlijk om te zien hoe hij begint met lezen, schrijven, rekenen en ga zo maar door. Het begint een echte wijsneus te worden omdat hij nu een ‘grote jongen is’. Ik ben een trotse mama.

Van welke muziek houd je?
Ik houd van Nederlandstalige muziek. Thuis luister ik vaak naar piratenmuziek onder het schoonmaken. Ik ben in Limburg opgegroeid met carnaval. Carnavalsmuziek vind ik nog steeds geweldig om naar te luisteren.

Jaren geleden gingen we met collega’s naar de vrienden van Amstel live.
Rowwen Heze speelde toen het liedje ‘Kwestie van geduld’. Een Limburgs liedje in Limburgs dialect. Alle Hollanders, zoals de Limburgers dat zeggen, dachten dat ze de tekst mee konden zingen. Ik heb nog nooit zo gelachen. Dat klonk natuurlijk helemaal nergens naar.

Wil je nog wat kwijt aan alle lezers?
We ontvangen inmiddels weer meer zakelijke gasten. Dat is geweldig, want we hebben hen een tijdje minder gezien. Neem vooral contact op als u een reservering wenst te maken voor een zakelijk verblijf of vergadering. Grote kans dat u dan meteen met mij contact hebt en dat vind ik altijd ontzettend leuk.

Claudia gaat binnenkort in gesprek met haar collega Nel. Stay tuned!

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.