Wat kost een overnachting in Delft?

 

Een overnachting in Delft is bijzonder én voordelig

 

Een overnachting in Delft is speciaal. U overnacht in een historische stad met een uniek karakter, pittoreske straatjes en hippe hotspots. Dat klinkt onbetaalbaar, maar overnachten in Delft hoeft zeker niet duur te zijn. Een overnachting in een echt Delfts hotel is al vanaf € 90,- verkrijgbaar. Bij dit tarief zit onder meer een queensize bed, flatscreen tv, gratis Wifi en een overheerlijke douche inbegrepen. Wat u daarvoor nog meer terugkrijgt bij Hotel Delft Centre?

Ligging

De ligging van Hotel Delft Centre is ideaal. Met het heerlijke groen van Delftse Hout in de rug en de historische binnenstad voor uw neus, zit u hier perfect. Aan de poorten van de stad en met het Marktplein op wandelafstand. Binnen 5 minuten loopt u tussen de Delftse gevels en tegels en maakt u kennis met het verhalende karakter van de binnenstad. Behoefte aan meer natuur en groen? Loop de andere kant op en u zit binnen 5 minuten in de Delftse Hout.   

Thema

De rode loper is uitgerold. Muziek klinkt in de lounge. Welkom, in het meest Delftse hotel van de stad. Met internationale klasse. En met een herkenbaar thema, namelijk muziek. In alles wat Hotel Delft Centre doet, zit muziek. In de kamers, de inrichting, de lobby, het restaurant en ga zo maar door. En voor wie zichzelf muzikaal wilt uitleven, staat er een plug & play podium in de bar/lounge. Er klinkt in het hotel met enige regelmaat live-muziek en zo genieten gasten van opkomende bands en artiesten.

Restaurant en Escape Room in Delft

Hotel Delft Centre staat als als een (t)huis. Met 91 hotelkamers, een bar, lounge, restaurant en drie vergaderzalen. Daarbij is de escape room de nieuwste aanwinst. Verrassend, volledig coronaproof en natuurlijk muzikaal! Het is de nieuwste escape room van Delft, genaamd ‘Magical Mystery Escape’. Meer weten over deze escape room in Delft? Ontdek hier alle informatie

Voor het tarief van € 90,- heeft u dus al een overnachting in Delft bij een echt Delfts hotel tegen de binnenstad aan. U bent meer dan welkom.

 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.