Welkom thuis
in Delft

Over de rode loper. Muziek klinkt in de lounge. Welkom thuis in het meest Delftse hotel met internationale klasse.
Precies op de grens van het serene groen en de
historische binnenstad.

[af_hotelBooking]

Welkom thuis in Delft

Hotel Delft Centre

Overnachten in Delft en optimaal genieten? Hotel Delft Centre ligt met haar 92 kamers precies op de grens van de historische binnenstad en het recreatiegebied Delftse Hout. En de kamers kennen allemaal een eigen muziekstijl: van reggae tot klassiek, van blues tot jazz. 

Gehuld in muzikale verhalen ervaart u de familiaire sfeer tijdens een overnachting in Delft, zakelijke meeting of weekendje Delft. Hier bent u de ster. Omdat we dat al zo doen sinds de jaren zeventig.

Restaurant Swing

Proost op de skyline van Delft en geniet van een uitgebreid diner. De pianist omlijst de heerlijk bourgondische avond. Wat is uw favoriet uit het wijnassortiment? Swing along.

Hotel Restaurant
Hotel Delft

Zakelijk

Bijeenkomst organiseren of vergaderruimte nodig? Hier vind u de tijd en ruimte voor brainstorms, vergaderingen en netwerken. Dit is Delfts ontmoeten in een zakelijke meeting.

Nieuws

Bent u ook zo nieuwsgierig? We vertellen u graag alles over live muziek in het hotel, nieuwe services en Delftse activiteiten. 

Klaar voor renovatie

De 92 kamers van het hotel aan de Koepoortplaats worden binnenkort onder handen genomen. Er komt namelijk een heuse ‘remix’ in het interieur.

Lees meer
Hotel in Delft

Nieuwe video

Groot nieuws: we hebben een nieuwe sfeervideo laten maken. Zo maakt u kennis met het team, de sfeer en het Delftse welkom.

Lees meer

Het hotel met Delftse historie

Diepgeworteld in Delft. Met hart voor deze Prinsenstad. De familie Camijn ontvangt al tientallen jaren gasten in ‘hun’ Delft.
De warme familiaire sfeer waarmee in 1953 een pension aan de Houttuinen werd geopend, is vandaag de dag nog steeds voelbaar aan de Koepoortplaats. Maar waar dat muzikale thema van Hampshire Hotel Delft Centre nou vandaan komt? 

Wij gebruiken cookies!

Deze site gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren

COVID-19

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.